Maxcity: 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a, Fszt/029, +36 30 446 8952
Budapest: 1107 Budapest, Ceglédi út 1-3., +36 30 569 0409


SZŐNYEGEK
otthona szinte minden helyiségébe

A szőnyeg otthonosabbra formálja lakását, és meghatározza a szoba karakterét is.

Milyen szőnyeget keres otthonába?

Milyen szempontok szerint választja ki szőnyegét?

A különböző színű, mintázatú és méretű szőnyegek más és más hangulatot teremtenek

Legyen akár egzotikus selyem, természetes gyapjú, puha viszkóz, ódon hangulatú szőttes vagy modern shaggy, a szőnyegek hozzátartoznak ahhoz, hogy otthonában komfortosan érezze magát.

Ön lehet, hogy csak egy berendezési tárgyat keres otthonába, és talán nem is gondol arra, hogy a szőnyeg kifejezi egyéniségét és ízlését is. Választása ezért kellő körültekintést igényel, és nem is olyan egyszerű dolog, mint ahogy talán első pillanatban tűnik. Tudni szeretné, hogyan lehet otthonosabb otthona? Lakberendezési tanácsokkal segítünk abban, hogy mire figyeljen lakása berendezésekor, átalakításakor.

A szőnyeg stílust fejez ki, és designt teremt

A stílus maga az ember, és a szőnyeg nemcsak stílust fejez ki, és designt teremt otthonában, hanem még hallatlanul praktikus berendezése is lakásának.

Miért tetszenek Önnek a szőnyegek, és milyen szőnyeget keres?

A Leguan hazánk legnagyobb exkluzív szőnyeg választékának tárháza. 4 exkluzív szőnyeg központ Magyarországon, ahol szőnyegspecialista munkatársunk sehol máshol nem található szőnyeg különlegességekkel is várja.

Pontosan tudja már, hogy milyen szőnyeget keres otthonába?

Modern szőnyegek a legnevesebb márkák kínálatából

Szőnyeg választékunk rendkívül széles palettán mozog. Bőséges kínálatunkban pedig a legrangosabb márkák forgalmazójaként valóban minőségi darabokat találhat. Guy Laroche, Saint Clair, Metropolis Michalsky, Tom Tailor, Joop!, B&C, Natur Pur…

Tom Tailor - Diamond blue

Természetesen nem csak a modern vonalat képviseljük. Márkás, modern szőnyegeink kínálatunknak meghatározó részét, de csak az egyik részét teszik ki.

Klasszikus szőnyegek a Kelet varázslatos motívumaival

Ha Ön a klasszikusok feltétlen híve, akkor a Leguant nem szabad kihagynia, és érdemes felkeresnie bemutatótermünket. Csak kedvcsináló ízelítőként említjük meg, hogy megtalálhatja kollekciónkban a varázsos Kelet kézzel készült selyem perzsa szőnyegeit, vagy az indiai és nepáli gyapjú szőnyegeket is.

Szőnyeg stílusok Önnek otthona szépségéért

Klasszikus szőnyegek

Legyen az klasszikus perzsa, khasmir selyem szőnyeg vagy nepáli gyapjú szőnyeg, színei, mintái, anyaga mindig maradandó értéket képviselnek majd otthonában. Az évezredes formák és kiérlelt motívumok az időtlenséget és az eleganciát fejezik ki, melyek meghatározó darabok klasszikus vagy akár modern enteriőrben is.

Vintage szőnyegek

A múlt és a jelen tökéletes találkozása. Régi idők mintái új színek, anyagok találkozása, melyek egy modern, minimalista környezet tökéletes kiegészítői lesznek hosszú éveken keresztül. Színei, koptatott struktúrái harmonikusan simulnak bele egy letisztult enteriőr sallangoktól mentes vonalaiba.

Patchwork szőnyegek

A patcwork szőnyegek kisebb, különböző mintájú vagy akár színű darabokból állnak, mely darabok új életre kelnek a kész szőnyegben. A darabok méretei és formája eltérő lehet, mégis határozott egységet alkotnak. A szőnyeg készülhet gyapjúból, állatbőrből vagy akár pamutból is.

Modern design szőnyegek

Ezeknél a szőnyegeknél a különleges minták és a színek játsszák a főszerepet. Egyedi darabok, melyek meghatározó elemei lakásának. Tekintetet vonzó struktúrájuk díszei lesznek otthonának. Modern design szőnyegének kiemelt helye lesz nappalijában. Már csak az a kérdés, hogy melyiket választja.

Shaggy szőnyegek

Az egyik legkedveltebb szőnyeg típus, mely anyagában, struktúrájában újra és újra megújul. Luxus hatás jellemzi. Hosszú szálai, puha anyaga vonzza a tekintetet. A szálak lehetnek fényesek, vastagok vagy vékonyak, tapintásuk puhák.

Natur szőnyegek

Természetes hatás, naturális színek és anyagok jellemzői a szőnyegeknek. Lehetnek nomád berber szőnyegek vagy finom puha tapintású khasmir gyapjú. Természet közeli egyszerű minták harmonikusan illeszkednek modern és klasszikus környezetbe is.

Milyen szőnyeg lesz a legújabb nyertes otthonában?

 1. Melyik szőnyeg stílus a kedvence?
 2. Van kedvenc színe?
 3. Kézi vagy gépi, gyapjú vagy akril szálból készült szőnyeget választana inkább?
 4. Otthona melyik helyiségébe keresi új szőnyegét?
Kiválasztotta már? Vagy segíthetünk a szőnyeg választásban az Önhöz legközelebbi szőnyeg központunkban?
Miért válasszon Minket?
Segítünk Önnek!
 • Nézzen körül bemutatótermünkben. Munkatársaink segítségével válogasson kedvére és otthona kényelmére.
 • Ötleteket adunk Önnek lakása berendezéséhez, átalakításához.
  Értékesítőink segítenek Önnek a választásban.
 • Ön nem tud dönteni az üzletben? Válassza ki a megfelelő szőnyeget az otthonában.
 • Egyedi méretben szeretné a szőnyeget, padlószőnyeget? Legyártatjuk Önnek.
 • Parketta, lakástextil, függöny, ágytakaró? Ezekre a kiegészítőkre is szüksége van? Segítünk Önnek.